Hoppa till sidans innehåll

Premiär för Aquabike SM den 15 augusti 2020!

07 JUL 2020 10:35
Kumla Aquabike Klubb och Orust Jetski-klubb har nu klart för en SM-tävling i Aquabike lördagen den 15 augusti. Som så många andra idrottsarrangemang har stor hänsyn fått tas till rådande Corona-pandemi.
  • Uppdaterad: 07 JUL 2020 10:35

Vi har haft många kontakter med Polisen, och tagit del av alla svenska regler och rekommendationer, och även UIM´s senaste guidelines säger Tommy Jacobsson i arrangörsklubben och tillägger att det är oerhört viktigt att få till stånd en tävling för att hålla igång verksamheten.

Det blir på många sätt en annorlunda tävling men det idrottsliga skall inte behöva bli annorlunda än tidigare. Inbjudan finns nu att läsa i tävlingskalendern, en inbjudan som kan vara något positivt för framtiden.

När vi fått vända på alla stenar för att få till denna tävling har vi också sett att mycket kan förenklas vilket kan göra det lättare att arrangera tävlingar framöver. Exempelvis kommer inget anmälningsförfarande att ske på plats, inga betalningar eller något vanligt förarmöte – allt sker digitalt och når ut till alla förare – det kommer vi ha nytta av i framtiden konstaterar arrangören som hälsar alla förare välkomna till en efterlängtad tävling.

Här hittar du inbjudan.

Skribent: Tommy Jacobsson

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link