Hoppa till sidans innehåll

Träningsdagar och träningsläger för Aquabike

18 MAJ 2018 12:00
Aquabike-Sverige är i fullgång med att förbereda sig och starta upp tävlingssäsongen 2018. Vissa förare drar igång så fort isen släppt medan andra har väntat till termometern visar några fler plusgrader.
  • Skapad: 18 MAJ 2018 12:00

Orust Jetskiklubbs arrangerade träningsdagar i Lysekil, Orust, Mariestad har varit väldigt lyckade och många har kommit och deltagit i all träning och gemenskap!

Träffarna har arrangerats via Facebook-gruppen ”Orust Jetskiklubb – Träning och Events”.

Deltagarna har varit nöjda med det fria upplägget och har tyckt att det varit en bra uppstart inför säsongen, precis som tanken var när vi kom upp med idéen på årsmötet säger Emma-Nellie Örtendahl.

Sociala medier underlättar kommunikationen och just denna grupp är öppen för alla Aquabike-intresserade för att få koll på träningar i Västsverige.

 


Örebro Kumla Jetskiklubb anordnade även ett träningsläger 11-13 Maj på Kumla Jetskibana med långväga besök från Danmark förutom alla svenskar från flera olika klubbar. Det var cirka 30 aquabikeförare som deltog under helgen. Väldigt lyckat även det och lite mer anordnat då deltagarantalet var stort. Både heatträning och startträning avverkades med glädje och adreanalin!

 

Mycket nöjda deltagare, ett stort tack till Örebro Kumla Jetskiklubb och alla inblandade för engagemanget!

Skribent: Emma-Nellie Örtendahl

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link