Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsidrott tillåts även för vuxna men reserestriktioner kvarstår.

29 MAJ 2020 15:24
Från den 14 juni tillåts tävlingsidrott för alla åldrar, däremot kvarstår fortfarande reserestriktioner (max 2 timmar från hemorten) och förbud mot allmänna sammankomster med mer än 50 personer.
  • Uppdaterad: 29 MAJ 2020 15:24

Vi vill börja med att säga att vi är glada över att ni varit väldigt ansvarstagande under pandemin; ni har ställt in både tränings- och tävlingshelger även om det har tagit emot. Det har varit en jobbig tid för oss alla men ett stort tack till alla er som har tagit ert ansvar och stått ut. Vi vet att det finns ett stort sug efter att få komma ut på vattnet!

Idag meddelades att tävlingsverksamhet oavsett ålder kommer att få startas från den 14 juni. Det är positivt men det kommer ändå bli svårt för oss att arrangera de vanliga tävlingarna då reserestriktionerna fortfarande kvarstår.

Som det ser ut just nu får vi bara arrangera små, lokala tävlingar där ingen reser mer än 2 timmar från sin hemort och där antalet personer inte överskrider 50 personer. Har ni planer på att arrangera en lokal tävling, eller skulle ni vilja arrangera en sådan tävling? Hör av er till kansliet, vi hjälper gärna till och stöttar så att det går att genomföra på ett bra och ansvarsfullt sätt.

 

Mer info om dagens beslut kan du läsa här.

Skribent: Jamie Spörndli
E-post: This is a mailto link

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link