Hoppa till sidans innehåll

Påminnelse om säsongens sista turtletest

09 MAJ 2017 08:22
Svenska Racerbåtförbundet bjuder in till säsongens sista turtletest 25 maj i Frösåkershallen Simhall, Östhammar.
  • Skapad: 09 MAJ 2017 08:22

Turtletestet genomförs av Sweden Powerboat Rescue Team i enlighet med UIM:s riktlinjer samt med två nationella tillägg – sista gången skall turtletestet göras med svarta glasögon (tillhandahålls av räddningsteamet) samt att offshoreåkare skall ta ut någon annan ur turtlen. Samtidigt får alla deltagare möjlighet att delta i HLR-utbildning. Det är tillåtet att ta med sig max en förälder/kompis för att undvika trängsel i lokalen.

Personer som vill ha ett turtletest vid annat tillfälle än de som SVERA arrangerar får stå för samtliga kostnader kring turtletestet och betalar en dubbel turtletest-avgift. Testet sker på räddningsteamets villkor. 

 

För vem? Samtliga cockpitåkare måste genomföra ett turtletest för att vara berättigad licens. Övriga är välkomna att testa sin egen utrustning i vattnet (t.ex. väst, hjälm, overall osv.) Samt delta i HLR-utbildningen som hålls samtidigt.

När?

25 maj 2017 klockan 10.00-15.00 i Frösåkershallen Simhall i Östhammar – anmäl dig till den 25 maj här!

 

Var? Frösåkershallen Simhall i Östhammar.

Vad ska jag ta med mig? Badkläder, hjälm, cockpitväst, racingoverall och gympaskor eller racingskor. Används tigermask under tävling så ta med den och egen luftflaska. Ska du åka med hansskydd/hybridskydd måste du även ta med skyddet och tillhörande hjälm.

Kostnad? 600 kr/deltagare, 300 kr för förstagångare. Observera att pengarna ska vara inbetalda till SVERA innan turtletestet genomförs.

 

Du bli tilldelad en tid då du ska göra ditt test, detta för att undvika långa väntetider och trängsel i lokalen. Har du några frågor får du gärna höra av dig till This is a mailto link.

 

Personer som vill ha ett turtletest vid annat tillfälle än de som SVERA arrangerar får stå för samtliga kostnader kring turtletestet och betalar en dubbel turtletest-avgift. Testet sker på räddningsteamets villkor.

 

Skribent: Josefine Forslund
E-post: This is a mailto link

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link