Hoppa till sidans innehåll

Påminnelse: Nominera till förtjänsttecken, förbundsstyrelsen samt motioner till förbundsmötet

09 OKT 2017 14:54
Nu är det bara 50 dagar kvar tills det är dags för förbundsmötet 2017. Därför vill vi påminna om att det är högtid att skicka in nomineringar till förbundsstyrelsen samt motioner. Även nomineringar för förtjänsttecken är aktuellt.
  • Skapad: 09 OKT 2017 14:54

Nomineringar till förbundsstyrelsen ska senast inkommit till valberedningen senast 18 oktober 2017 och skickas elektroniskt till This is a mailto link

Glöm inte att ange till vilken post personen nomineras till. Endast klubbar kan nominera till förbundsstyrelsen men det går också bra att direkt kontakta valberedningen om du är intresserad. 

 

 

Även motioner till förbundsmötet ska vara inskickade till This is a mailto link senast 18 oktober 2017. 

Här hittar du mallen för hur man skriver en motion!

 

 

Nomineringar till förtjänsttecken ska senast inkommit till This is a mailto link den 19 november 2017. 

SVERA Förtjänstmedalj som präglats i guld, silver och brons, är instiftat att tilldelas personer såsom erkänsla för långvarig och nitiskt arbete för motorbåtsporten i enlighet med följande bestämmelser.

Medaljen i guld. Efter intresserat och uppoffrande arbete för motorbåtsporten på ett utomordentligt förtjänstfullt sätt under ca 20 år, eller inom motorbåtsporten nått utomordentligt förtjänstfulla resultat under flera år och varit ett föredöme inom sporten.

Medaljen i silver. Efter intresserat och uppoffrande arbete för motorbåtsporten under ca 15 år, eller inom sporten nått utomordentligt  förtjänstfullt resultat.

Medaljen i brons. Efter intresserat och uppoffrande arbete för motorbåtsporten under ca 10 år, eller inom sporten nått förtjänstfullt resultat.

Medaljen i guld utdelas av SVERA styrelse på förslag av styrelsemedlem eller klubb. Kostnaderna gäldas av SVERA.

Medaljen i silver och brons utdelas av SVERA styrelse på förslag av styrelsemedlem eller klubb. Kostnaderna gäldas av förslagsställande klubb, men om så anses motiverat gäldas av SVERA.

 

Skribent: Josefine Forslund
E-post: This is a mailto link

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link