Hoppa till sidans innehåll

OJKs Ungdomsprovkörningar Sommaren 2018

04 SEP 2018 18:00
Under Sommaren så har OJK sökt ekonomiskt stöd för att hålla i tre provkörningstillfällen, två i Henån, Orust och ett på Almön, Tjörn.
  • Uppdaterad: 06 SEP 2018 15:38

Datumen har varit 20/6, 27/6 och 11/7. De två tillfällena på Orust har varit i ett samarbete med Orust Kommuns Breddläger för kommunens ungdomar, 60st per dag. Den senare anordnades på Almön för Stenungsunds Motorklubb som hade ett sommarläger där jetski och vattenskoterkörningen var en aktivitet, och då var även familjer välkomna att testa på.

Allting har verkligen toppat förväntningarna och vi har fått högsta betyg och arrangemanget har varit väldigt uppskattat av både ungdomarna, ledarna och tillhörande familjer. Totalt har cirka 200 ungdomar fått testa för första gången.

 

Klubbens egna ungdomar har tagit initiativ och anordnat detta tillsammans vilket svetsat samman gruppen. Ett stort ansvar har tagits och utdelningen har varit stor i den positiva respons det gett. Deltagarna och deras upplevelse har stått i centrum medans det lösningsorienterat har jobbats med de problem som uppstått. Allt från planering, utförande och materialarbete har alla hjälpts åt med. Ett vinnande koncept helt enkelt!

Våra instruktörer, medhjälpare, anordnare & rescue har varit:

Sofie Borgström

Emma-Nellie Örtendahl

Samuel Johansson

Jonna Borgström

Sandra Borgström

Edvin Samuelsson

Janina Johansson

Oscar Strömberg

Johan Johansson

Håkan Borgström

Mikael Strömberg

Kristian Stenborg

 

Ungdomarna har informerats om klubbens upplägg om att medlemmarna har tillgång till klubb-yamahan, vilket många har varit intresserade av. Nu kommer nästa steg i rekryteringsprocessen och det är att ta hand om intresset och forma det till aktivt föreningsliv.

Skribent: Josefine Forslund
E-post: This is a mailto link

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link