Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Lyckad framtidsträff på Bosön

06 APR 2019 21:21
Idag träffades 19 aktiva förare, navigatörer och funktionärer ute på Bosön för att diskutera hur vi kan ta våran sport vidare och växa på ett bra och hållbart sätt.
  • Skapad: 06 APR 2019 21:21

Morgonen inleddes med korta informationspunkter om bland annat miljö och utbildning men det gick snabbt över till utvecklingsdiskussioner. Vi pratade om var vi skall tävla och träna i framtiden men också med vad och hur.

Hela eftermiddagen ägnades åt gruppdiskussioner med både blandade grupper men också med disciplinvisa grupper. Tillsammans kom vi fram till ett antal områden som vi borde arbeta med, områden som vi själva kan påverka men även områden där vi behöver samarbeta med externa parter, t.ex. fritidsbåtklubbar eller marinbranschen.

Det kom fram många idéer kring vilka aktörer vi kan samarbeta med och vilka typ av flytetyg med motor vi kan åka med. Det pratades om både nya och gamla båtar samt om appar och helt nya tävlingsformer.

Kvällen avslutades med ett föredrag av Michael Silfverberg som berättade om sin fantastiska historia som förare i USA. Efter några års uppehåll så ska han i sommar sätta sig i båten igen och köra ett rekordförsök.

Vi tackar alla deltagare för ett fantastiskt engagemang!

Skribent: Jonas Gustafsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link