Hoppa till sidans innehåll

Kumla Aquabike Klubb hoppas kunna genomföra träningslägret och SM-premiären som planerat

19 MAR 2020 14:40

Kumla Aquabike Klubb har en stark framtidstro och hoppas att de kan genomföra sitt träningsläger och SM-premiären som planerat.
  • Uppdaterad: 19 MAR 2020 14:40

Det är därför viktigt att ni anmäler er snarast så att alla arrangörer ser att det finns intresse att köra som planerat.  På så vis hjälps vi gemensamt åt för att minimera ekonomiska skador och onödigt arbete för de klubbmedlemmar som idag lägger stor tid att planera dessa aktiviteter.

 

Eric Jacobsson i Kumla-klubben säger:

- Vi respekterar och följer självklart de förbud och riktlinjer som myndigheter, Riksidrottsförbundet och vårt eget förbund har meddelat med anledning av situationen kring Corona. I nuläget tror och räknar vi med att kunna genomföra Träningslägret 18-19 april samt SM-premiären 16-17 maj som planerat. Deadline är 11 april och 2 maj för att på denna hemsida lämna besked om träningslägret respektive SM-premiären kommer att genomföras.

 

Vi har nu lagt ut inbjudningarna här för att se hur många som anmäler sig. För även om vi beslutar att genomföra dessa aktiviteter, kan vi inte köra med hur små startfält som helst, och när det gäller mästerskapsserier ska inte dessa avgöras p g a av hur olika förare bedömer den uppkomna situationen, det är inte Corona-viruset som skall avgöra vem som blir Mästare i en serie. Detta innebär att om det finns tveksamheter från förare att delta så kommer det att påverka vårt beslut att genomföra SM-tävlingen.

 

Anmäl dig snarast!

 

Vi önskar därför att du utifrån hur du själv upplever dagens aktuella situation gällande Corona-viruset…

  1. Snarast anmäler dig enligt inbjudan om du vill delta.
  1. Om du inte vill delta p g a Corona-viruset mailar du detta till:  This is a mailto link

 

Skribent: Tommy Jacobsson

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link