Hoppa till sidans innehåll

Har du mycket bra idéer?

08 NOV 2017 14:47
Har du idéer kring regelbundna aktiviteter eller andra typer av arrangemang under 2018? Då ska du direkt vända dig till din förening eller Svenska Racerbåtförbundets ungdomskommitté.
  • Skapad: 08 NOV 2017 14:47

Enligt Idrottslyftets utvecklingsplan för Svenska Racerbåtförbundet så finns det nämligen tre punkter med under området; träning/tävling. En av dessa punkter har ett utvecklingsområde gällande regelbunden aktivitet i föreningarna. Inom detta ser man gärna att aktiviteter ska ske under icke säsong i föreningarna.

Ett vägval är att man kan erbjuda aktiviteter genom den centrala ungdomskommittén. Det innebär att man gärna får ta kontakt med SVERA:s ungdomskommitté för att hitta samarbeten mellan sin förening och kommittén för att exempelvis arrangera prova-på aktiviteter både för nuvarande medlemmar men också för att rekrytera nya eller andra aktiviteter som skapar glädje och gemenskap. I stort sätt är alla idéer välkomna.

Idrottslyftet syfte är att utveckla verksamheten så att barn och unga i åldern 7-25 år väljer att idrotta i en förening och stimuleras till ett livslångt idrottande i föreningsidrotten.

Har du en idé som du vill dela med dig av eller har du bara några ytterligare frågor är du välkommen att höra av dig till This is a mailto link 

Skribent: Josefine Forslund
E-post: This is a mailto link

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link