Hoppa till sidans innehåll

Har du idéer på förslag till UIM:s årsmöte 2020?

11 JUN 2020 12:55
Nu har din klubb möjlighet att vara med och påverka vilka motioner som ska skickas till UIM:s årsmöte och komma med förslag på vilka personer som ska representera Sverige i de demokratiska rummen internationellt.
  • Skapad: 11 JUN 2020 12:55

I oktober är det dags för UIM att ha sitt årsmöte där det bland anant kommer att tas beslut om regler för säsongen 2021 men också om vilka som ska jobba i de olika kommittéerna och i council (internationella förbundsstyrelsen).

Förbundsstyrelsen öppnar nu upp möjligheten för alla anslutna klubbar att komma med förslag på vilka motioner som vi ska skicka in till UIM:s årsmöte. Era förslag behöver skickas till kansliet senast den 12 juli. Sedan kommer förbundsstyrelsen att ta det slutgiltiga beslutet om vilka motioner som skickas till UIM:s årsmöte. Bolla gärna dina idéer med respektive kommitté.

Förslag på motion som din klubb vill skicka till UIM:s årsmöte ska vara färdigskriven för att kunna skickas till UIM och vara skriven på UIM:s blankett (ni hittar dessa nedan). Tänk på att det måste vara skrivet på engelska.

 

Blankett för förslag på regeländringar.
Här hittar ni ett exempel på förslag på regeländringar.

Blankett för förslag på stadgeändringar
Här hittar ni ett exempel på förslag på stadgeändringar.

Här hittar du information om processen som följer efter det att förbundsstyrelsen tagit beslut om att skicka in förslagen.

 

Det finns också möjlighet att komma in med namnförslag på personer som du tror skulle göra ett bra jobb i UIM idag eller i framtiden. Förbundsstyrelsen beslutar om vilka personer som nomineras.

Skickas förslaget till This is a mailto link senast den 12 juli 2020.

Skribent: Jamie Spörndli
E-post: This is a mailto link

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link