Hoppa till sidans innehåll

Framtidsträff på Bosön 6 april 2019

15 MAR 2019 17:27
Välkomna till ett riktigt Framtidsmöte för förbundet, föreningarna, förarna och alla andra som vill få bättre fart på vår sport.
  • Uppdaterad: 15 MAR 2019 17:27

Vi bjuder på intressanta programpunkter såsom:

- framtidens utbildning

- bli en bättre ledare inom vår sport och i ditt arbete

- Idrottonline - en god hjälp till Din förening

- hur blir vårt miljöarbete bättre?

- en workshop där vi tänker utanför boxen för att hitta en framgångsrik framtid för vår sport.

Vi kommer också att prata om arenor, en viss mycket framgångsrik utförsåkare med förnamn Ingemar sade tidigt i sin karriär ju mer jag tränade ju mindre otur fick jag, vilket ställer frågan – hur mycket bättre blir vår verksamhet och tävlingsresultaten om vi kan erbjuda bra träningsplatser och träningsmöjligheter?

 

Konferensen är på Bosön Idrottsfolkhögskola, Stockholm och börjar lördagen den 6 april 2019 klockan 09.00 och avslutas med middag klockan 19.00.

 

Anmälan: sista anmälningsdagen är den 22 mars och du anmäler dig här:

Kostnader: förbundet det står för konferenskostnaderna inklusive mat, resor och boende betalas av deltagaren eller deltagarens klubb.

Målgrupp: oavsett vad du har för koppling till sporten är du välkommen - gammal som ung, erfaren som oerfaren, förare, navigatör, funktionär och föräldrar - alla är välkomna!

 

På söndag morgon är det rundbaneforum klockan 9.30-12.00 där kommer rundbaneförare, föräldrar och funktionärer att samlas för att få nya perspektiv för hur rundbanekommitteen skall bedrivas. Målsättningen är att utse en ny ordförande och nya medlemmar till kommittén, Oskar Samuelsson kommer att vara kommitténs person som rapporterar till styrelsen. Under mötet kommer frågor som berör svensk rundbana att diskuteras och även om du inte är intresserad av att deltaga i kommitté-arbetet är du välkommen att tycka till och bidra. Anmäl dig till This is a mailto link.

På söndagen finns det även möjlighet att göra turtletest. Läs mer här.

 

VÄLKOMNA!

 

Skribent: Jamie Spörndli
E-post: This is a mailto link

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link