Hoppa till sidans innehåll
Foto: PETER OHLSSON

Förtjänstmedaljmottagare 2018

27 DEC 2018 13:20
På förbundsmötet 2018 tilldelades tio personer förtjänstmedaljer för sitt långvariga och flitiga engagemang.
 • Uppdaterad: 27 DEC 2018 13:20

Totalt tio förtjänstmedaljer delades ut på förbundsmötet 2018, fem av dessa i valören brons och fem i valören guld. Alla fantastiska funktionärer och ledare är en förutsättning för verksamheten, tävlingar och utvecklingsarbete. Detta är vårt sätt att uppmärksamma personer som med ett långvarigt och flitigt engagemang bidragit till sporten!

 

Förtjänstmedalj i brons har tilldelats fem personer som har arbetat intresserat och uppoffrande för sporten under ca 10 år.

 • Christer Borgström tilldelades en förtjänstmedalj i brons bland annat för att under många år varit en mycket omtyckt funktionär och ett föredöme inom funktionärskåren inom disciplinen aquabike.

 • Maud Rudefors tilldelades en förtjänstmedalj i brons bland annat för sitt engagemang i tävlingssekretariatet i samband med Grisslinge-tävlingarna år efter år men också för sin tid som ekonomiansvarig i Swedish Racing Clubs styrelse.

 • Oscar Helgeson tilldelades en förtjänstmedalj i brons bland annat för sin starka föreningskänsla och för sina insatser för aquabikejuniorerna.

 • Robert Södergren tilldelades en förtjänstmedalj i brons bland annat för att han varit en riktig glädjespridare och under åren varit aktiv i arbetet med att utveckla egna tränings- och tävlingsplatser hemma i Gävleområdet.

 • Thomas Engvall tilldelades en förtjänstmedalj i brons bland annat för sitt uppskattade arbete för att slussa in nya funktionärer och utövare genom ett gott mentorskap.

 

Förtjänstmedalj i guld har tilldelats fem personer som har arbetat intresserat och uppoffrande för sporten på ett utomordentligt förtjänstfullt sätt under ca 20 år.

 • Håkan Borgström tilldelades en förtjänstmedalj i guld bland annat för sitt driv och brinnande engagemang utvecklat aquabikesporten på ett oerhört positivt sätt både nationellt och internationellt.

 • Leif Wrenkler tilldelades en förtjänstmedalj i guld bland annat för sina insatser som tävlingsledare och tävlingskontrollant men också för sitt mentorskap för nya förare.

 • Mikael Hamrén tilldelades en förtjänstmedalj i guld bland annat för sitt oerhörda driv och engagemang som har bidragit till att båtracingen är tillbaka på kartan i Roslagen.

 • Mikael Lundblad tilldelades en förtjänstmedalj i guld bland annat för att under många år har bidragit och stöttat med sin tekniska kompetens och lagt ner mycket värdefull tid på sporten.

 • Pernilla Ingvarsson tilldelades en förtjänstmedalj i guld bland annat för att ha jobbat så brett och kopiöst mycket för sporten under så många år och ägnat stora delar av sitt liv till båtracingen!

Foto: Pickla.se

Skribent: Jamie Spörndli
E-post: This is a mailto link

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link