Hoppa till sidans innehåll

Föreningar i Stockholm

21 JUN 2018 14:00
Nu bjuder SVERA och Stockholmsidrotten in Svenska Racerbåtförbundets stockholmsföreningar till en utvecklingsträff på Lillsveds Idrottsfolkhögskola den 19-20 oktober 2018.
  • Uppdaterad: 03 SEP 2018 08:34

Dessa dagar är till för att din båt/aquabikeklubb kommer att få veta mer om svensk idrott, prata om hur er verksamhet fungerar idag, Identifiera vad ni skulle vilja göra för att utveckla er verksamhet samt kunna få underlättande verktyg till det administrativa arbetet och ni kommer även få med er konkreta verktyg för att fortsätta arbetet på hemmaplan.

De föreningar som tillhör Stockholmsdistriktet är:

1.Eastcoast Racing Club 

2. Kungliga Motorbåtklubben 

3. Nynäshamns SS-Nynäshamns YC 

4. Sollentuna Boat Racing Club 

5. Sportbåtsklubben 

6. Stockholm Jet Racing Club 

7. Swedish Racing Club 

8. Svenska Utbordarklubben 

9. Vaxholms Racerbåtklubb 

På plats kommer erat SISU-distrikt, Stockholmsidrotten finnas med och leda processen. Förbundskansliet samt del av styrelsen kommer också vara med för att lyssna in vilket stöd ni önskar av dem och vad vi tillsammans behöver jobba vidare med för att utveckla den svenska båt och aquabikesporten.

Vi ser att alla föreningar deltar. Helst 3-5 personer. Detta för att er förening ska få ut så mycket som möjligt av denna utvecklingsträff. Tänk på vilka roller er grupp har. Gärna lite blandat såsom styrelseledamöter, förälder, ungdom, funktionär eller person som är aktiv på annat sätt.  Ni får genom detta en större bredd av erfarenheter och kunskaper som gör att ni tar ert arbete längre.

Under träffen kommer det även ske andra roliga aktiviteter där ni som föreningar får utmana varandra.

Anmäl dig här. Träffen är helt kostnadsfri och det ingår kost och logi. Utvecklingsträffen Stockholm samordnas av Svenska Racerbåtförbundet och Stockholmsidrotten. Frågor och funderingar hänvisas till Josefine Forslund, 08-699 65 45 och This is a mailto link.

Sista anmälningsdag: 1 september 2018.

Inbjudan.

Skribent: Josefine Forslund
E-post: This is a mailto link

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link