Hoppa till sidans innehåll

Förbundsmötet 2017

04 DEC 2017 17:00
Under lördagen var det äntligen dags för det årliga förbundsmötet.
  • Uppdaterad: 03 SEP 2018 08:34

Dagen inleddes med fördiskussioner där personer från aquabike, offshore och rundbana var närvarande. Mycket givande diskussioner fördes i alla tre rummen, vilket var otroligt kul att höra. 

Efter fördiskussionerna var det dags för årsmötet. Mycket bra och kloka synpunkter lyftes. Bland annat så röstades den nya regelboken med tillhörande regelgrupp och nya stadgarna igenom. En ny styrelse valdes och i och med att de nya stadgarna röstades igenom så innebar det en mindre styrelse igenom. Styrelsen består numer av ordförande, sex ledamöter och två suppleanter. 

Ordförande: Roland Edin
Vice ordförande: Jonas Gustafsson
Skattmästare: Annika Wrenkler
Ledamöter: Oskar Samuelsson, Johan Österberg, Tommy Jacobsson och Josefin Due-Boje
Suppleanter: Johan Johansson och Jeanné Céwe

Direkt efter mötet tackades de avgående ledamöterna av.

Även en ny valberedning valdes, det var många namn att välja mellan med till slut föll rösterna på Åke Österberg (ordförande), Jessica Fredheim och Mats Örtendahl.

Bortsett från stadgar och regelbok så röstades det även om klasspecifika regler, en utförligare redovisning om dessa kommer när årsmötesprotokollet är justerat.

Vi vill även rikta ett extra stort tack till mötesordförande Christer Pallin samt mötessekreterare Morgan Aronsson som förde mötet framåt otroligt bra. Tack för det! 

Senare under kvällen var det dags för middag och SM-premiering av våra medaljörer under året. Totalt delades det ut 76 SM- och RM-medaljer ut i de tre olika disciplinerna. De 21 personer som tagit medalj i internationella mästerskap hyllades också.

Thomas och Annika Wrenkler delade ut Karnag stipendiumet och i år var det Jonna Rudefors som blev den lycklige stipendiaten.

K-klassens Propellertrim-pokal delades ut till Gunnar Olderin och Mercury och Frodé delade ut prispengar till 3X-åkarna. Och Kawasaki delade ut gröna pengar i STX-cupen.

Även fem välförtjänta förtjänsttecken delades ut:

Förtjänsttecken i brons till Lasse Norrman
Förtjänsttecken i brons till Arne Jansson
Förtjänsttecken i guld till Mats Örtendahl
Förtjänsttecken i guld till Peter Skoogh
Förtjänsttecken i guld till Lars-Peter Björk

Även Stora Grabbars Märke delades ut till sju personer: Jessica Fredheim, Sebastian Groth, Emma-Nellie Örtendahl, Viktor Jansson, Adam Wrenkler, Samuel Johansson och Niclas Öberg. Grattis till er alla! 

 

Foto: Per Benson

Skribent: Josefine Forslund
E-post: This is a mailto link

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link