Hoppa till sidans innehåll

Ett intensivt summer up för rundbana och offshore

29 OKT 2019 14:52
I lördags träffades 25 personer för att utvärdera tävlingssäsongen 2019. Deltog gjorde bland andra huvudfunktionärer, klasscoacher och räddningsteam.
  • Uppdaterad: 29 OKT 2019 14:52

Det var första gånger som ett summer up bjöd in för att utvärdera både rundbane- och offshoresäsongen som varit. 

Alla kontrollantrapporter gicks igenom och det kan konstateras att det har varit brist på funktionärer på många håll, det har varit trassligt med försäkringar för utländska deltagare men samtidigt har tävlingssäsongen flytit på bra.

Det var lyckat att ha gå igenom rapporterna från både rundbane- och offshoretävlingar. Det finns att lära av varandra och framförallt så går det att dra slutsatser på utvecklingsområden eller möjligheter för hela sporten.

De medskick och stora frågorna för förbundet att lösa är hur vi blir fler huvudfunktionärer samt hur vi säkerställer att personer som skadats på en tävlig är tillräckligt friska och hela vid nästa tävling.

Webtracking lyssnade inte önskemål om förändringar samtidigt som de fick möjlighet att presentera de planerade utvecklingsinsatserna.

Till förbundsstyrelsen gjordes ett medskick om att en proposition som gör det möjligt att välja flera personer till disciplin- och besvärsnämnden för att inte få problem den dagen det uppstår en jävsituation med en eller flera personer i disciplin- eller besvärsnämnden. 

Skribent: Jamie Spörndli
E-post: This is a mailto link

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link