Hoppa till sidans innehåll

Ekonomiskt bidrag till förening - Idrottslyftet 2018

25 JAN 2018 15:28
Ansökningsperioden för Idrottslyftet 2018 är nu öppnad.
  • Uppdaterad: 03 SEP 2018 08:34

Nu har vi öppnat upp ansökningsperioden för Idrottslyftet 2018. Sedan föregående år har det skett en del förändringar gällande utbetalning av medel.

Vidare info hittar ni här. 

De områden som det kommer gå att söka i år är: 

Utbildning 

föreningarna kan söka pengar för utbildningar arrangerade av Svenska Racerbåtförbundet eller av annan organisation inom Svensk Idrott, exempelvis SISU Idrottsutbildarna samt annan idrottsspecifik utbildning. 

Ungdomsinflytande 

ett uppmanande att engagera era barn och ungdomar i föreningarna. Utbilda dem, låt dem vara en del i de styrande rummen eller skapa en ungdomskommitté.

Säkerställa mottagandet av debutanter och dess föräldrar 

ett utvecklingsområde där debutanter och dess föräldrar sätts i fokus. Projekt beviljas som både har sitt utförande under och utanför tävling. Målet är att debutanter ska få en bra och lyckad känsla från början till slutet av deras idrottande. Medel beviljas exempelvis till projekt där man tillsatt en debutantansvarig eller har en aktivitet med de nya debutanterna i föreningen. 

Regelbunden aktivitet 

detta utvecklingsområde är ganska brett och rymmer många olika delar, vi ser gärna projekt som ligger utanför säsong rent tidsmässigt. Vi ser gärna projekt som stärker sammanhållningen i föreningen eller aktivitet som verkar för skadeförebyggande. Framförallt beviljas projekt som är återkommande, det vill säga flera tillfällen under en längre period. 

 

Det är också möjligt att söka pengar för fria projekt inom de fyra ovanstående inriktningarna. Är ni osäkra på om era projekt beviljas? Ta kontakt med idrottslyftsansvarig Josefine Forslund. 

Skribent: Josefine Forslund
E-post: This is a mailto link

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link