Hoppa till sidans innehåll

Digital grundkurs för funktionärer

10 JUL 2019 14:44
Nu lanserar förbundet en digital utbildningsplattform där en grundkurs för funktionärer finns tillgänglig för dig som ska vara funktionär på en tävling i sommar eller för dig som är nyfiken på hur våra tävlingar går till!
  • Uppdaterad: 10 JUL 2019 14:44

Syftet med grundkursen är att du ska få en insikt i sporten, hur en tävling går till och för att du ska känna dig trygg i rollen som funktionär genom att veta vad som gäller.

Utbildningsplattformen består än så länge bara av grundkursen men den kommer utvecklas och fyllas på med fler utbildningar allt eftersom.

Grundkursen består av en video och ett efterföljande quiz med fem frågor. Efter genomförd utbildning kommer du via mejl få en så kallad ABR3 licens. Kursen tar cirka 20 minuter att genomföra.

Börja med att noggrant titta igenom videon, den är cirka 13 minuter lång och innehåller den information du behöver ta till dej för att fungera som funktionär på tävlingsplatsen. Passa sedan på att tanka ned den snabbinstruktion som finns, skriv ute den eller lagra den i din mobil så du har den tillgänglig vi tävlingen.

 

HÄR HITTAR DU UTBILDNINGSPLATTFORMEN

Skribent: Jamie Spörndli
E-post: This is a mailto link

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link