Hoppa till sidans innehåll

VM Offshore 3J och Roslagsloppet

25 JUN 2019 09:04
Snart går anmälningstiden ut för både VM i Offshore 3J (28/6) och Roslagsloppet (1/7), men det går att anmäla sig ett tag till – dock till förhöjd avgift.
  • Skapad: 25 JUN 2019 09:04

De senaste åren har anmälningarna kommit den sista veckan, då folk verkar vänta så långt det går med att anmäla sig.

Det kan dock vara klokt att anmäla sig i tid, då det för både VM och Roslagsloppets endast är en administrationsavgift på 300:- som inte betalas tillbaka om man avanmäler sig senast dagen före respektive tävling.

I VM är det helt klar att både ett portugisiskt team och ett brittiskt team kommer. De får låna varsin klubb-båt. En från ÖRK och en från RBR.

VM deltävlingarna ligger kortare inpå varandra än normalt, då ÖRK fått dispens för att göra så. Förra året tog klubben ut sig rejält på VM i Offshore 3C, men vill gärna göra detta till ett minst lika bra VM. Skulle någon båt eller motor behöva repareras, så lovar ÖRK att all hjälp som finns kommer att bistå för att alla båtar ska kunna köra på vattnet.

Förutom flertalet räddningsteam på vattnet kommer tävlingarna även att övervakas av både flygplan och helikopter.

Precis som förra årets VM så kommer presentkort från stadens restauranger att delas ut till de tävlande. Även luncher alla dagar och en middag ingår för de tävlande. Yngre syskon hoppar gratis i hoppborgarna och alla tävlande köper valfri glass för en låg summa i en av glassbarerna. Förutom den härliga atmosfären som Öregrund bjuder på under Båtveckan.

Anmälan VM Offshore 3J

Anmälan Roslagsloppet

Skribent: Pernilla Ingvarsson

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link