Hoppa till sidans innehåll

Orust Jetski Klubb

05 FEB 2018 09:05
OJK spenderade en vecka i Fuerteventura,fylld av fysträning, föreläsningar, träningsplanering och coachning av duktiga tränare på Playitas, ett av Europas största multisportsanläggningar. Detta för att kunna utveckla sina förening och dess medlemmar.
  • Skapad: 05 FEB 2018 09:05

Idén kom upp på vårat årsmöte i början 2017 och Emma-Nellie Örtendahl tog på sig ansvaret att undersöka, anordna och söka pengar från Idrottslyftet så att resan kunde bli av. Resan bokades på AerobicWeekends som ordnade allt från flygbiljetter till alla träningspass.

Bidraget från Idrottslyftet gjorde det möjligt för alla att ta denna chansen att förbereda sig för racingen 2018!

Det var 15st deltagare som anmälde intresse för resan och det var lika många som hängde med under v.4 till varmare breddgrader. En perfekt uppstart inför säsongen som gav massor inspiration till alla nöjda deltagare! Det var både roligt, tufft och utmanande. Långa dagar där tålamod och vilja sattes på prov. Väldigt utvecklande resa på många plan, inte minst fysiskt.

Som omväxling till all fys så åkte vi även på utflykt för att surfa, körde skoter på havet utanför Playitas Resort  och sist men inte minst anordnade prestigefulla race på gokartbanan.

Alla inblandade parter, från deltagare, arrangörer, tränare till föreläsare är väldigt glada över den höga standard som levererades och ser fram emot att göra detta till en tradition där även fler aquabike-klubbar hänger på till nästa år! 

Skribent: Emma-Nellie Örtendahl

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link