Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Classic Offshore Summer Meet

07 JUN 2017 17:41
Drygt 35 båtar deltog i Classic Offshore Summer meet i helgen. Det var den femte upplagan av evenemanget som Arne Jansson ordnade. Solen sken och vattnet var nästintill platt.
  • Skapad: 07 JUN 2017 17:41

Summer Meet är den första träffen för säsongen för Classicgänget. När Arne Jansson drog igång den här träffen var tanken att det kanske skulle bli en fem-sex båtar, i år var det 40 båtar anmälda.

Morgonens förarmöte

På förmiddagen var det lite utställning i Herräng för allmänheten och det lockade en del besökare. Sedan var det sjösättning och en tur till Älmsta för lunch. Och tillslut hemgång till Herräng där det på kvällen serverades grillbuffé.

En av de som var på plats för första gången var förbundets generalsekreterare Jamie Spörndli som hade tackat ja till att åka racerbåt för första gången - tillsammans med Arne Jansson.

"Det var en fantastiskt rolig dag och det där med båtracing är ju riktigt kul! Jag fick order om att hålla i mig och njuta av utsikten och det klarade jag galant. Även om jag fick mig en härlig flygtur innan starten ens hade gått." berättar Jamie glatt.


Arne Jansson och Jamie Spörndli

Det var en fantastisk stämning under dagen och det var både nya och gamla båtåkare som dök upp med sina ekipage, någon färdigbyggt kvällen innan. Alla tog sig inte till Älmsta och tillbaka men de var nöjda ändå. 

Skribent: Jamie Spörndli
E-post: This is a mailto link

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link