Hoppa till sidans innehåll

Arbetshelg med utbildning

07 JAN 2017 15:05
Under fredagen och lördagen träffades tio personer i Idrottens Hus för att kickstarta det nya utbildningsområdet. Personerna representerade olika discipliner och hade alla olika kompetensområden.
  • Skapad: 07 JAN 2017 15:05

Under fredagen började gruppen med att diskutera förväntningar, förhoppningar och tankar kring utbildning inom alla områdena - besiktning, räddning, aquabike, tävlingsledning och mätning.  Det fanns många förslag, idéer och tankar men efter väldigt bra idéer var gruppen eniga åt vilket håll de skulle.

På fredag eftermiddag delades gruppen in i mindre grupper där de fick i uppdrag att ta fram kursplaner inom respektive område. Att sätta ord på det som tidigare bara varit tankar var inte det lättaste men efter ett par timmar fanns det (nästintill) färdiga kursplaner för alla spåren och de olika stegen.

Under lördagen har specifikationer tagits fram för vad man egentligen skall kunna efter genomförd utbildning. En tidsplan för fortsatt arbete fastställdes och en diskussion kring potentiella utbildare fördes. Är du intresserad av att vara utbildare är du varmt välkommen att höra av dig till förbundets utbildningsansvarig.

När gruppen startade på fredag förmiddag spretade tankarna åt alla håll men vid summeringen på lördag eftermiddag var gruppen eniga om att de kommit långt och är på rätt bana. Nästa steg är att sätta ihop allt det utbildningsmaterial som finns, uppdatera det som behövs och se till att allting ser enhetligt ut. Så stay tuned... det kommer bjudas in till många och förnyade utbildningar inom kort!

Skribent: Jamie Spörndli
E-post: This is a mailto link

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link