Hoppa till sidans innehåll

Förbundsmötet 2020


Välkommen till det historiska förbundsmötet som kommer att genomföras digitalt!

På grund av den rådande pandemin har förbundsstyrelsen tagit beslutet att genomföra förbundsmötet digitalt. Gemensamt måste vi ta ansvar för att minska smittspridningen och därför inte resa från olika delar av landet för att genomföra förbundsmötet fysiskt på Bosön.

Förbundsmötet kommer att genomföras på Microsoft Teams, ett digitalt mötessytem som möjliggör deltagande utan att deltagarna behöver ha ett eget konto. Vi kommer tillsammans få ta oss igenom det digitala mötet och hjälpas åt för att säkerställa att alla är delaktiga i de beslut som tas. Instruktioner digitalt årsmöte genom Microsoft Teams. 

För att minimera riskerna med tekniska problem kommer endast ombud från klubbarna att få närvara i Teams-mötet, vi ser över möjligheterna att livestreama mötet för övriga intressenter. Förbundsstyrelsen uppmanar även alla klubbar att skicka så få ombud som möjligt (ett ombud kan representera flera röster) för att minimera riskerna med tekniska problem men att givetvis tillsammans inför mötet ha behandlat de ärenden som kommer att tas upp på förbundsmötet.

Då det i år är få motioner och propositioner samt inga inkomna nomineringar till förbundsstyrelsen kommer inga fördiskussioner att genomföras utan debatten kring de olika förslagen tas på det formella årsmötet.

 

Digitalt förbundsmöte

Tidsschema för lördagen den 5 december 2020

12.00                                     Incheckning och se till att ljud och bild fungerar för alla

13.00-18.00                        Förbundsmöte, inklusive rörelse- och fikapauser

 

Du anmäler dig till förbundsmötet genom denna länk, gärna så snart som möjligt men allra senast söndag den 29 november 2020.

Påminner de föreningar som inte skickat in årsmöteshandlingar att göra detta. Påminner också alla föreningar om att inte missa att skicka in fullmakten för era ombud, då vi inte träffas fysiskt måste fullmakterna skickas in till förbundet digitalt (det går bra att fota av blanketten).

 

Handlingar
Uppdaterad: 16 JUN 2020 13:33 Skribent: Jamie Spörndli
E-post: This is a mailto link

 

 

TFFIR_pratbubbla_RGB.png

 

Postadress:
Svenska Racerbåtförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996546, 7842479
E-post: This is a mailto link